Hvem er MinForening?

Vi er en flok ildsjæle, som brænder for at skabe bedre vilkår for de danske foreninger. En lang række personer med forskellige baggrunde bidrager hver dag til projektet. Alle med målet om at gøre foreningslivet nemmere for frivillige og medlemmer. Nemmere for dig og for mig.

I MinForening gør vi meget ud af at samarbejde og besøge foreninger rundt om i landet. Det er nemlig kun i fællesskab, at vi kan opnå de bedste resultater.

Udover vores gratis app har vi også lavet en blog. Her tilbyder vi relevant og aktuelt indhold, som skal oplyse foreninger og medlemmer og åbne for debat. Vi opsøger hele tiden nye historier og diskussioner, som kan fremme foreningslivet i Danmark.

Så har du inputs til vores app, idéer til vores blog, eller vil du bare gerne have en god snak, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores nye lokaler i Aalborg.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og få en demo af foreningsappen

Foreningsappen

Mange foreninger lider i dag under manglende frivillige der ønsker at tage del i foreningsarbejdet.
Det kan skyldes, at mange ser arbejdet og planlægningen i en forening som en byrde, i en hverdag der i forvejen er travl.

MinForening appen er et gratis værktøj til danske foreninger, som styrker kommunikationen og planlægningsarbejdet i mellem de frivillige. Appen er sat i verden for at gøre det nemt at være en del af en forening, og dermed gør det lettere for danske foreninger at øge antallet af frivillige.

Uanset om du er en rollespilforening eller idrætsforening, er appen designet til at kunne håndtere ALT planlægningsarbejde, viden- og informationsdeling samt kommunikation.

Foreningsbloggen

Med foreningsbloggen ønsker vi at dække foreningslivet fra mange forskellige perspektiver.
Her vil du blandt andet kunne finde inspirerende læsning om danske foreninger, og arbejdet med at holde fælleskabet i live.

Vi deler også beretninger fra foreninger som har taget foreningsappen i brug, samt inspirende guides og tips til at lette foreningslivet.

Peter Wilgaard

Stifter